Klassiske ansigtsbehandlinger

HudplejeKlassisk ansigtsbehandling:

Klassisk rensende og forskønnende ansigtsbehandling inkluderet: Hudanalyse, afrensning af ansigt og hals.Peeling/skrub på ansigt og hals. Klargøring til dybderensning. Dybderens. Massage. Masker på øjne, hals og ansigt. Afstemte cremer.

Denne ansigtsbehandling er velegnet til alle hudtyper, mænd og kvinder i alle aldre. 

Varighed ca. 60 min.


Klassisk ansigtsbehandling + vipper/bryn:

Behandlingen starter med farvning af vipper + bryn, samt retning af bryn. Herefter følger den klassiske ansigtsbehandling.

Varighed ca 90 min.Purifying Perfect:

En intensiv rensende ansigtsbehandling til uren hud med comedoner (hudorme), akne (bumser) mm. Behandlingen eksfolierer effektivt overfladen og renser i dybden. Oprenser urene porer og sammentrækker og forfiner forstørrede porer. Fjerner nænsomt overskydende fedtstof uden at udtørre huden. Behandlingen er antibakteriel og forebygger nye urenheder som comedoner, akne, millier mm. Giver en virkelig flot ren hud og en meget flot teint.

Varighed ca 75 min


Senskin:

En ansigtsbehandling til dig, der har allergisk, sart, følsom og irriteret hud. Produkterne fra Senskin serien indeholder beroligende og fugtgivende ingredienser, som lindrer, beroliger, renser den følsomme hud. 

Varighed ca 75 min


Hyaluronic:

Fugtboost til din hud! Intensiv behandling, der gennemfugter huden og som virker effektivt mod dehydrering og tørhedslinier. Behandlingen er god til livløs hud, der synes grå og træt med manglende elasticitet og vitalitet. Huden får skøn fornyet energi og en flot glød.

Varighed ca 75 minPhyto Retin+:

Den nye ansigtsbehandling med Bakuchiol, - det hudvenlige plantebaserede alternativ til Retinol, der reducerer rynker, modvirker pigmentforandringer, opstrammer og giver en fantastisk glød. Phyto Retin+ er AINHOA's nyeste anti-age behandling og produktserie med naturlige og økologiske ingredienser. 

Varighed ca 75 minTillægsbehandlinger, der kan bestilles sammen med en af ovenstående behandlinger:


Sugar massage:

Sugar massage er en regenerende og opstrammende bindevævsmassage til ansigtet og kroppen. Jeg tilbyder denne behandling som tillægsbehandling til ansigtsbehandlingerne. Sugar massagen anbefales især til intensive behandlinger, anti-age behandlinger og aknebehandlinger.


Hvad kan denne behandling:

  • Man opnår en fornyet glød.
  • Huden bliver mere spændstig og ensartet.
  • Fine linjer og rynker reduceres.
  • Kollagen og elastin produktionen stimuleres.
  • Udrensende effekt på ophobede affaldsstoffer, dybderenser porerne, så disse mindskes.
  • Pga den udrensende effekt er den også særdeles velegnet til akne og ubalancer i huden.
  • En naturlig og effektiv behandling til alle hudtyper. 
  • Anbefales især til anti-age behandlinger og aknebehandlinger. 


Ideel behandling forud for en non-invasiv mesoterapi behandling/forløb.


Lysterapi:

LED Lysterapi til behandling af flere forskellige hudproblemer eller til efterbehandling efter fx en alm ansigtsbehandling, microneedling, peeling mm.