Tinglev Fodpleje og Hudterapi

HudplejeKlassisk ansigtsbehandling:

Klassisk rensende og forskønnende ansigtsbehandling inkluderet: Hudanalyse, afrensning af ansigt og hals.Peeling/skrub på ansigt og hals. Klargøring til dybderensning. Dybderens. Massage. Masker på øjne, hals og ansigt. Afstemte cremer.

Denne ansigtsbehandling er velegnet til alle hudtyper, mænd og kvinder i alle aldre. Varighed ca. 50 min.


Klassisk ansigtsbehandling + vipper/bryn:

Behandlingen starter med farvning af vipper + bryn, samt retning af bryn. Herefter følger den klassiske ansigtsbehandling.

Varighed ca 90 min.


Klassisk ansigtsbehandling + velværemassage af ryg:

Behandlingen starter med en lille velværemassage af ryg, nakke og hovedbund, hvorefter man afslappet kan nyde den klassiske ansigtsbehandling.

Varighed ca. 75 min.


Lille ansigtsbehandling/Teenage behandling:

Ved denne behandling er der mest fokus på dybderens: Hudanalyse, afrens af ansigt og hals, peeling/scrub af ansigt og hals , klargøring til dybderens, dybderens, maske på ansigt og hals, afstemte cremer. Varighed ca. 45 min.

Intensive ansigtsbehandlinger:


Ved valget af vores intensive ansigtsbehandlinger tilbydes det allerbedste fra naturen, allernyeste forskning, højeste kvalitet og en intensiv hudpleje der giver ansigtet markant synlige og helt fantastiske straks resultater, der kan ses og mærkes i flere dage efter behandlingen.

De intensive ansigtsbehandlinger tilbydes både som enkeltbehandlinger eller som kurbehandlinger af én gang ugentligt i fire/fem uger for det absolut bedste resultat.Purifying Perfect:

En intensiv rensende ansigtsbehandling til uren hud med comedoner (hudorme), akne (bumser) mm. Behandlingen eksfolierer effektivt overfladen og renser i dybden. Oprenser urene porer og sammentrækker og forfiner forstørrede porer. Fjerner nænsomt overskydende fedtstof uden at udtørre huden. Behandlingen er antibakteriel og forebygger nye urenheder som comedoner, akne, millier mm. Giver en virkelig flot ren hud og en meget flot teint.Oxygenating & Hydrating:

En kraftvirkende ilt- og fugtbehandling til ansigtet. Iltbehandlingen af huden virker effektivt mod dehydrering og tørhedslinier. Behandlingen er god til livløs hud, der synes grå og træt med manglende elasticitet og vitalitet. Huden får skøn fornyet energi og en ungdommelig vitalitet.Whiten & Lighten:

En intensiv ansigtsbehandling til bekæmpelse af pigmentforstyrrelser i huden. Behandlingen er særlig velegnet til behandling af brune skjolder/plamager i ansigtet og på halsen. Huden får et mere ensartet udseende og bliver intensivt næret med fugt så huden synes og føles silkeblød og fin.Luxe:

En regenerende og fugtgivende ansigtsbehandling med antioxyderende effekt, der forebygger og bekæmper ældningstegn. Behandlingen udglatter begyndende rynker samt tilfører huden intensiv næring og pleje. Hudens struktur, fasthed og fremtoning styrkes effektivt. ved hjælp af eksklusive ingredienser som kaviarekstrakt, fugtliposomer, ginsing mm. En behandling der giver huden de bedste betingelser for opretholdelse af vitalitet og fasthed.Luxe Gold:

Anti-agebehandling til den modne hud. Giver intensiv næring, fugt og pleje. En rensende og opstrammende ansigtsbehandling der behandler  rynker i ansigt samt på hals og decolté. Behandlingen er inkluderet microdermabrasion peeling samt indslusning af opstrammmende sera ved hjælp af sonophorese.
Rygbehandlinger


Rygbehandling, dybderens og/eller fugtgivende.

En rensende behandling af huden på ryggen. Hudanalyse og afrensning. Peeling/skrub. Dybderens. Rensende eller fugtgivende  maske. Afstemt creme. Varighed ca. 60 min.


Velværemassage af ryg, nakke og hovedbund::

Velværemassage af ryg, nakke og hovedbund eller ansigt.

Velværemassage af ryg, nakke, hovedbud og ansigt.


Tinglev Fodpleje og Hudterapi         Hovedgaden 60, 6360 Tinglev          Tlf: 30705370