Klassiske ansigtsbehandlinger

HudplejeKlassisk ansigtsbehandling:

Klassisk rensende og forskønnende ansigtsbehandling inkluderet: Hudanalyse, afrensning af ansigt og hals.Peeling/skrub på ansigt og hals. Klargøring til dybderensning. Dybderens. Massage. Masker på øjne, hals og ansigt. Afstemte cremer.

Denne ansigtsbehandling er velegnet til alle hudtyper, mænd og kvinder i alle aldre. 

Varighed ca. 60 min.


Klassisk ansigtsbehandling + vipper/bryn:

Behandlingen starter med farvning af vipper + bryn, samt retning af bryn. Herefter følger den klassiske ansigtsbehandling.

Varighed ca 90 min.


Klassisk ansigtsbehandling + velværemassage af ryg:

Behandlingen starter med en lille velværemassage af ryg, nakke og hovedbund, hvorefter man afslappet kan nyde den klassiske ansigtsbehandling.

Varighed ca. 75 min.


Lille ansigtsbehandling: 

Hudanalyse, afrens af ansigt og hals, peeling/scrub af ansigt og hals , klargøring til dybderens, dybderens, maske på ansigt og hals, afstemte cremer.

NB: Har man brug for ekstra tid til dybderens (ved meget uren hud vælg da den klassiske ansigtsbehandling) 

Varighed ca. 45 min.

Intensive ansigtsbehandlinger:


De intensive ansigtsbehandlinger tilbydes både som enkeltbehandlinger eller som forløb med 1-2 ugers mellemrum.Purifying Perfect:

En intensiv rensende ansigtsbehandling til uren hud med comedoner (hudorme), akne (bumser) mm. Behandlingen eksfolierer effektivt overfladen og renser i dybden. Oprenser urene porer og sammentrækker og forfiner forstørrede porer. Fjerner nænsomt overskydende fedtstof uden at udtørre huden. Behandlingen er antibakteriel og forebygger nye urenheder som comedoner, akne, millier mm. Giver en virkelig flot ren hud og en meget flot teint.Hyaluronic:

Fugtboost til din hud! Intensiv behandling, der gennemfugter huden og som virker effektivt mod dehydrering og tørhedslinier. Behandlingen er god til livløs hud, der synes grå og træt med manglende elasticitet og vitalitet. Huden får skøn fornyet energi og en flot glød.Whiten & Lighten:

En intensiv ansigtsbehandling til bekæmpelse af pigmentforstyrrelser i huden. Behandlingen er særlig velegnet til behandling af brune skjolder/plamager i ansigtet og på halsen. Huden får et mere ensartet udseende og bliver intensivt næret med fugt så huden synes og føles silkeblød og fin.Luxe Gold:

Anti-agebehandling til den modne hud. Giver intensiv næring, fugt og pleje. En rensende og opstrammende ansigtsbehandling. Huden får en flot glød.Sugar massage:

Sugar massage er en regenerende og opstrammende bindevævsmassage til ansigtet og kroppen. Jeg tilbyder denne behandling som tillægsbehandling til ansigtsbehandlingerne. Sugar massagen anbefales især til intensive behandlinger, anti-age behandlinger og aknebehandlinger.


Hvad kan denne behandling:

  • Man opnår en fornyet glød.
  • Huden bliver mere spændstig og ensartet.
  • Fine linjer og rynker reduceres.
  • Kollagen og elastin produktionen stimuleres.
  • Udrensende effekt på ophobede affaldsstoffer, dybderenser porerne, så disse mindskes.
  • Pga den udrensende effekt er den også særdeles velegnet til akne og ubalancer i huden.
  • En naturlig og effektiv behandling til alle hudtyper. 
  • Anbefales især til anti-age behandlinger og aknebehandlinger. 


Sugar massage er både velegnet som enkeltbehandlinger og som forløb. Ved problemhud anbefales forløb med 1-2 ugers mellemrum.


Ideel behandling forud for en non-invasiv mesoterapi behandling/forløb.


BEMÆRK!: det er en tillægsbehandling og kan kun bookes sammen med en klassisk ansigtsbehandling eller en af de intensive ansigtsbehandlinger.