Tinglev Fodpleje og Hudterapi


Mesoterapi non-invasiv - anti-aging med mesococktail.


Det sunde valg! Mesococktail behandlinger er en naturlig foryngelse af huden og man opnår derfor en sundere hud

Det er en non-invasiv mesoterapi behandling dvs nålefri mesoterpi, som er et fantastisk alternativ til den traditionelle mesoterapi.


Ved en behandling indsluses aktive stoffer (mesococktails) ind i huden gennem cirkulære bevægelser med et specielt designet mesomodul/microneedling modul eller mesorollers. Små mængder antiage cocktails placeres på huden. Teknikken er overfladisk (1 mm) og er ikke medicinsk, da mikro-perforeringer i huden udføres med non-invasiv udstyr.


Behandlingen er smertefri og er en effektiv metode til behandling af tør hud, slap hud og rynker.Hvad kan du opnå: 

  • øget kollagen og elastin produktion.
  • hydrering af huden.
  • afgiftning og beskyttelse mod frie radikaler.
  • ensartning af hudbilledet.
  • hurtig reduktion af tørheds- og mimiske linjer.
  • reduktion af poser under øjnene.Hvilken pleje anbefales:

Hudplejeprodukter, der passer til din hudtype og kan tilføre din hud, det den har brug for. Fx. hvis du ønsker at få en behandling for at give din hud et fugtboost anbefales det at bruge hudplejeprodukter til tør/meget tør hud. Anti-age hudplejeprodukter ved slap/ældet hud osv. Det hjælper jeg gerne med.

I perioden apr-okt bør alle (både dem som får behandling og dem der ikke gør) bruge en ansigtscreme med solfaktor 50. VIGTIGT! Inden du kommer til behandling:

Rens al makeup af, gerne med en mild rensecreme/makeupfjerner.Efter du har været til behandling:

Undgå sauna, solarie eller svimmingpool i ca. 14 dage.

Undgå tung makeup i 24 timer. En let BB-cream eller løst mineralpudder og mascara kan bruges. 

Lad huden hvile.Husk solcreme med høj faktor - anbefales fra apr til okt.Kan man få non-invasiv mesoterapi samtidig med andre anti-age behandlinger:

Ja, det kan du! Denne behandling er ideel at få inden eller samtidig med Botox og dermale fillers, da denne behandling arbejder grundigt i hudens overflade og genopbygger den, hvor fillers og Botox udfylder linjer og blokerer muskelsammentrækninger. Antal behandlinger:

Kan laves som enkeltbehandlinger fx 1x pr måned, hvis man vil bruge behandlingen som forebyggende eller som kurforløb, hvis man gerne vil have behandlet rynker/linjer og slap hud. Ved kurforløb aftales forløbet individuelt.
Effekten af behandlingen mod rynker svarer til 8 ansigtsbehandlinger i én. Holdbarheden påvirkes  af din livsstil. Rygning og indtagelse af alkohol dagligt, forringer holdbarheden markant.

Galleri:


Tinglev Fodpleje og Hudterapi         Hovedgaden 60, 6360 Tinglev          Tlf: 30705370