Voks

Hårfjerning/Voks


Her i klinikken bruges Lycon voks til hårfjerning. Lycon har forskellige vokstyper alt efter hvor på kroppen hårene skal fjernes.


Da hårene gror i forskellige vækstfaser kræver det et par måneders forberedelse før resultatet er perfekt.

Når du er kommet ind i en god rytme, kræver det en regelmæssig behandling med 3-6 ugers mellerum, men i tiden imellem voksbehandlingerne kan du nyde, at du slipper for at tage skraberen frem hver eller hver anden dag.

Fordelene ved voksning er dels at håret fjernes ved roden, håret vokser blødere ud (dvs ingen stuppe) og der er en lang holdbarhed (3-6 uger afhængig af gro-faser).


For at opnå det bedste resultat både ved første behandling og mellem behandlingerne, undgå indgroede eller knækkede hår og få din hud til at fremstå smuk, er det vigtigt at du husker følgende:


Fjerne døde hudceller dagen før/samme dag før behandlingen, samt 1-2 gange ugentligt, med Body Exfoliant eller Lycon Sugar Scrub.

Påfør Ingrown-X-IT spray eller creme for at bekæmpe og forebygge indgroede hår, kløe, skægpest og uren hud.

Fugt huden med Tea-Tree Soothe som er en antibakteriel lotion og god i kampen mod uren hud og indgroede hår. Eller fugt huden med Soothing Cream for ekstra pleje og næring til tør hud, så den bliver mere elastisk og smidig og derved slipper hårene ved voksbehandling meget bedre og du oplever et bedre resultat og det gør mindre ondt. Både Tea-Tree Soothe lotion og Sooting Cream bruges morgen og/eller aften ovenover ingrown-x-it spray eller creme.


Se priser for voksbehandlinger